Monipuoliset palvelumme Nurmeksesta – Hitsauksista kuljetuksiin

Katatec Oy on metalli- ja teräsrakenteisiin erikoistunut yritys Nurmeksessa. Tarjoamme laajan kattauksen palveluita, kuten hitsauksia, särmäyksiä, pintakäsittelyitä ja kuljetuksia. Lisäksi saat meiltä valikoiman alan tuotteita.


Tutustu alla kaikkiin palveluihimme sekä tuotteisiimme ja pyydä tarjous!

Katso yhteystietomme

Palvelumme

Levytyöstö

Levytyöstö

Tarjoamme levyn leikkausta ohutlevytuotteille, maksimipaksuus 6 mm. Levytyökeskuksellamme voimme valmistaa isoja sarjakokoja asiakkaan toiveiden mukaan. Yleisimmät käytettävät materiaalit ovat mustarauta, sinkitty ja ruostumaton teräs sekä alumiini. Monipuolinen työkaluvalikoimamme tarjoaa monia mahdollisuuksia levyn leikkaukseen.

Särmäys särmäyskoneella

Särmäys

CNC-ohjatuilla särmäyskoneilla levyjen taivutus onnistuu aina 220 tn voimaa tarvitseviin töihin saakka. Särmättävän tuotteen materiaalin ominaisuus määrää myös sen, kuinka paksua tuotetta voimme särmätä. Lisäksi käytössämme on laaja valikoima särmäykseen käytettäviä teriä, joten voimme särmätä monipuolisesti metalleja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa laadukkaan työn tuloksen.

Hitsaaja työssään

Hitsaus

Hitsauksessa tarjoamme ammattitaitoa laajalla rintamalla monen vuoden työkokemuksella. Tiimistämme löytyy kansainvälinen hitsauskoordinaattori (IWS). 

Hitsauksen laadunhallinta on meille tärkeää ja hitsauksemme onkin metallien sulatushitsauksen laatuvaatimukset SFS-EN ISO 3834 -standardin (1–5) mukaista. Se soveltuu käytettäväksi sekä konepajassa että asennuspaikalla tapahtuvassa valmistuksessa.

Pintakäsittely

Pintakäsittely

Tehtaallamme on hyvät pintakäsittelyn mahdollisuudet. Raekuulapuhalluksella voidaan käsitellä normaalin kokoisia tuotteita. Maalaamon tilat ovat 50 m². Maalisävyt valitaan asiakkaan toiveiden mukaan RAL-värikartasta.

Kokoonpano

Kokoonpano

Kokoonpanotoiminta on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana. Kokoonpano-osastolla valmistetaan ja kootaan tilausten mukaan erilaisia komponentteja. Asiakas saa valmiiksi kootun ja pakatun tuotteen, jossa on mukana esimerkiksi käyttöohjeet ja tuotekoodit.

Tuotteiden kuljeuts rekalla

Kuljetus

Toimitamme tuotteet suoraan loppuasiakkaalle joko omalla kuljetuskalustollamme tai kuljetustoimittajien rahdilla. Kuljetusyhtiöt hakevat päivittäin tuotteita meiltä ja toimittavat tavaraa meille.

Metallin työstö

Kehitys

Kehitämme, markkinoimme ja valmistamme kestävän kehityksen mukaisesti vahvoja ja laadukkaita tuotteita asiakkaillemme ja sopimuskumppaneille. Ylitämme jatkuvasti asiakkaidemme odotukset laadukkailla tuotteillamme, palvelullamme ja toiminnallamme. Asiakaslähtöisen toimintatavan mukaisesti kuuntelemme, ymmärrämme ja arvostamme asiakkaitamme ja heidän näkemyksiään asiakaspalautteita hyödyntäen.

Tuotteemme

DIN-kisko

Valmistamme sähköteollisuudelle rullamuovauksella pyöreäkulmaista DIN-kiskoa. Tarjoamme DIN-kiskot 5–2000 mm pituisena asiakkaan toiveiden mukaan, joko rei'itettynä tai ilman reikiä.

Kiinnikkeet

Valmistus epäkeskopuristimilla sekä särmäyspuristimilla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Levytyöt

Ohutlevytuotteiden valmistus asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Teräksiset maatartunnat

Valmistamme teräksisiä maatartuntoja erilaisille pylväille.